Putinejant a la cuina

Top blocs de receptes

divendres, 4 de gener de 2013

POLLASTRE AL CURRI



Va que no sigui dit que tot són postres i xocolata, també m'agrada cuinar moltes altres coses.I avui farem un Curri de pollastre. Hi ha moltes versions de pollastre al curri, però realment aquesta recepta que us porto avui té un munt de sabors que armonitzen perfectament entre ells i que fa que quedi un plat (únic si l'acompanyeu d'un arròs basmati que haureu aromatitzat prèviament amb un parell de cullerades de curri en l'aigua de bullir-lo) exquisit.




Va, som-hi, necessitareu el següent:

- un pollastre tallat a trossets no gaire grans (que us en surtin ben bé 15 o 16 talls)
- un litre de caldo de pollastre (de treta brick, sense manies)
- uns 40 gr de mantega
- un bon raig d'oli
- una ceba mitjana
- 2 cullerades de curri
- una cullerada de mel
- una cullerada de farina
- 4 cullerades de llet evaporada
- 4 cullerades de nata líquida
- 20-25 ametlles torrades
- 4 pomes tallades a octaus

Posem l'oli i la mantega a escalfar, salpebrem el pollastre i el posem a fregir, un cop agafi color, tirar-hi la ceba tallada a talls petits. Deixar sofregit tot plegat i tirar-hi el brou. Deixar coure durant mitja hora.

Retirar els talls de pollastre i reservar. Desfer la cullerada de farina en la llet evaporada i afegir al suc que queda a la cassola, lligar la salsa. Tirar seguidament la cullerada de mel i tornar a tirar el pollastre. Afegir el curri i  deixar coure deu minuts tot plegat. Afegir la nata líquida, les ametlles torrades i la poma i tornar a deixar coure deu minuts. Si veieu que us queda poca salsa, tireu-hi un gotet d'aigua. Es necessita salsa per l'arròs basmati amb el que podeu acompanyar el pollastre. Un plat senzill, exòtic i deliciós! Us el recomano!

3 comentaris:

  1. Ooooh!! li diré a la mama a veure si s'anima a fer-lo!!! Felicitats pel blog Viki!

    ResponElimina
  2. Haurem de comprar un seguit d'ingredients nous a les nostres cuines, m'agrada!

    ResponElimina
  3. intentare fer.ho, ja et dire si m'ha sortit...

    ResponElimina