Ingredients
- 3 ous
- 150 gr de pastanaga (o carrota) ratllada
- 250 gr de sucre (blanc o morè)
- 325 gr de farina
- 1 iogurt natural
- 125 ml d'oli de girasol
- una culleradeta de royal
- una mica de sal
- una culleradeta de canyella en pols
- pinyons, o nous, o nous de macadàmia....o res, al gust.
Comencem batent els ous amb el sucre fins blanquejar la mescla.
Hi afegim l'oli (millor de girasol, el d'oliva dóna un gust massa fort ), batem.
Ara hi afegim el iogurt natural i continuem batent.
Hi afegim la farina tamisada amb la sal i el royal.
I finalment la pastanaga ratllada al gust i la canyella.
Si voleu hi podeu afegir pinyons, o nous o qualsevol altre fruit sec, jo trobo que les nous hi queden perfectes, però com que no en tenia hi vaig posar pinyons.
Engreixar i enfarinar un motlle de plum-cake i posar al forn 45 minuts a 180º , prèviament calent.
Comproveu la cocció amb una agulla o punxó, no el deixeu assecar massa, doncs aquest pastís és bo ben tendre. Queda un plum-cake amb una dolçor molt especial, proveu-lo!
Immillorable!
ResponEliminaSegur que t'ha quedat deliciós, Viki!
ResponElimina