- 3 gots de farina
- 2 gots de sucre
- 3 o 4 ous
- 1 got de llet
- 1/2 got d'oli de girasol
- 1 mica de sal
- 1 cullerada de canyella en pols
- 1 sobre de royal
- 50 gr de pinyons
- 200 gr de greixons
Aquesta és una coca d'aquelles de "tota la vida" que es medeixen en gots, així que si la voleu més grossa, utilitzarem gots de mida d'aigua i 4 ous i si la volem de mida més petita podem utilitzar gots dels de vi i 3 ous:
Comencem barrejant el sucre amb el ous sencers i la resta d'ingredients fins aconseguir una massa homogenea.
Piquem els greixons que procurarem que siguin de greix, no amb talls de carn
Un cop picats, els afegirem a la massa barrejant bé
Engreixarem una safata de forn i hi abocarem la massa preparada
Hi posem els pinyons, i espolsem una mica de sucre i una mica de canyella
Posem al forn a 180ºC durant 35-40 minuts , comprovar-ne la cocció amb un punxó. Ha de sortir net.
I ja la tenim llesta...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada