Palmeres? No, no, aquí se'n diuen ulleres de tota la vida, recordo les de Can Brugué que anàvem a comprar la meva germana i jo els diuemenges a la tarda, a dos passes de casa i les triàvem ben blanquetes, uhmm...quins records.
Doncs aquí teniu una recepta pas a pas ben ben senzilla (Dolors, va per tu), 20 minuts entre preparació i cocció. Necessitem poca cosa:
- un parell de cullerades de sucre
- una làmina rectangular de pasta de full (us recomano la del Lidl, per mi la millor).
Estirem la làmina i espolsem el sucre per sota i pel damunt, hi podeu passar el corró per què quedi més enganxat
I tornem a plegar cada costat sobre si mateix
I finalment, els dos costat sobre l'eix central, així:
I ja podem tallar peces de més o menys un centímetre que quedaran així:
Les disposem sobre una safata de forn amb paper de cuina i les obrim una miqueta:
Tindrem el forn calent a 200ºC i les enfornem durant deu minuts (això depen de cada forn, cal anar-les vigilant, jo escalfo dalt i baix amb turbo i quan les entro, apago el grill). La foto està feta als cinc minuts de forn (no ho feu, no es pot obrir el forn mentre couen!)
I finalment, els he donat un cop de grill, et voilà el resultat:
I si sou xocolater@s....
Nomès cal desfer una mica de xocolata al bany maria (o al microones, jo ho he fet en un plat fondo que m'ha permés sucar-les bé) i deixar-les refredar...
Ñam que bones!!!! Sóc una patata a la cuina.. però el dia que en vegi una de senzilla senzilla senzilla la faig i faig fotos als resultats jjajajja
ResponEliminaNena, que aquesta és senzillíssima...
ResponEliminaJo crec que a part de blogs, tindriem que fer clases practicas de cuina....
ResponEliminaSenzillas, pero bonissssimass!!!
petonets, putinejadora
per Deu, treu las lletres de verificacio...que em sento dislecsica total...